kompresia H.264-SVC PDF Tlačiť E-mail

Najmodernejšia výkonná kompresia H.264-SVC

 

Kompresia H.264-SVC poskytuje najlepšiu kvalitu obrazu prenášaného na dnes dostupných šírkach prenosového pásma. Na rozdiel od ostatných kompresií H.264 alebo MPEG4, kodek firmy GE má ozajstný multi-streaming. To zdvojnásobuje počet jednotlivých videostreamov, ktoré môžu byť zobrazené na klientských pracovných staniciach. GE H.264-SVC kompresia je dostatočne fexibilná, aby uspokojila všetky nároky na multi-streaming.

 

V skutočnosti do dovoľuje, aby jeden stream poskytoval viac kombinácií veľkosti obrázku (D1, CIF, QCIF) a dokonca s rôzným počtom obrázkov. Zobrazovanie živého obrazu môže totiž vyžadovať rôzne množstvo obrázkov pre klientov s obmedzenou šírkou prenosového pásma – menšie množstvo, na rozdiel od klientov s veľkou šírkou prenosového pásma – väčšie množstvo.

To možno taktiež využiť tam, kde je v systéme kombinované rôzne rozlíšenie lokálne zaznamenávaného obrazu – väčšie rozlišenie, s centrálnym (vzdialeným) záznamom obrazu – menšie rozlíšenie. Ďalšie špeciálne nastavenie streamu sa využíva pre zobrazovanie obrazu na PDA a iných mobilných zariadeniach. Samostatné nastavenie je možné pre špeciálne programy vykonávajúce analýzu obrazu. Optimálne nastavenie šírky prenosového pásma jednotlivých pracovísk systému znižuje náklady na prenos a ukladanie obrazu.

 

alt

Prehľad toku dát


 

GE ponúka širokú škálu využitia analýzy obsahu obrazu

 

VisioWave poskytuje možnosť použitia viacerých druhov programov pre video analýzu obrazu – tzv. Plug-insov, napr. plug-ins pre identifikáciu vozidiel,  ktoré môžu byť aktivované na všetkých video kanáloch. Tieto funkcionality prispievajú k jednoduchej a efektívnej správe a obsluhe celého video systému. To optimalizuje pracovný čas a vyťaženie bezpečnostného personálu, pretože všetky rutinné úkoly za ne „vykoná“ systém automaticky.


alt
 

 
Copyright © RIMI - Security Bardejov
Designed by designIT.sk